Cautare

1904 de rezultate pentru "sexy avocat martis biatrice o fire puternica ambitioasa" (3.33 secunde)
"La ora 18.00, am intrat de serviciu si am lasat masina in parcare, iar pe la 1.00 un coleg mi-a spus ca a lovit-o cineva. ... Le-a spus colegilor mei sa-l lase sa plece pentru ca el este avocat.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Udrea recunoaste ca are o mai veche relatie de prietenie cu Cozmin Gusa, dar neaga orice legatura cu PSD. ... El spune ca Udrea era extrem de ambitioasa si dorea sa se impuna in viata politica.
Venita in familie cu Oltcitul, Nutzy devine o femeie libera la volan de Mercedes Cat a fost la Putere, Nutzy Udrea a stiut sa imbine utilul cu placutul.
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete: fotografiile, mai putin romantice, au totusi ceva tragic in expresia lui, poate din lunga ereditate incarcata a Wittelsbachilor, dar poate dintr-o presimtire a marii inadecvari spre care se deschidea viata lui. ... Descindea cu o misiune clara:
Comisarul european Leonard Orban este convins ca domeniul multilingvismului nu este de mana a doua si doreste sa demonstreze importanta portofoliului printr-o activitate intensa si multiple proiecte.
Ar trebui sa ne diversificam agenda economica in punctele comune intr-o maniera mult mai ambitioasa".
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Exista o vorba la romani: Saruta mana pe care nu o poti musca. ... El a nominalizat-o si a sustinut-o la Primaria Capitalei. El a promovat-o in partid, asigurandu-i o ascensiune fulminanta. Eu o stiu din 1993. Indiscutabil, este o femeie ambitioasa si muncitoare.
Acum a venit randul arhitectului Oana-Maria Bogdan sa loveasca opinia publica cu o declaratie nefericita, spun unii, dar mai degraba ambitioasa si plina de zel. ... O putem acuza de multe lucruri, dar nu si de faptul ca n-a stiut ce spune, si nici atat ca ar fi comunista.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) isi mentine tinta de inflatie de 7% pentru 2005, ca si pe cea de 5% pentru 2006, a declarat ieri guvernatorul BNR Mugur Isarescu la o dezbatere pe probleme financiar-bancare organizata cu ocazia FINFER 2005.
Isarescu a aratat ca, la o inflatie de 7% in 2005, rata anualizata de crestere a preturilor de consum se ridica la 5,3%, nivel sub minimul dobanzilor din piata.
Analistul considera ca si creditul de consum este o problema cu care ne vom confrunta in continuare. "O alta problema este legata de faptul ca intra bani multi in economia Romaniei", a mai spus Daianu, exemplificind cu intrarile de bani provenite de la romanii care lucreaza in tari vest-europene.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a decis sa nu revizuiasca in crestere tinta de inflatie pentru 2006, de 5% plus/minus un punct procentual, desi anticipeaza o deviatie peste limita superioara a intervalului de variatie, a declarat ieri guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu.
Parlamentarii europeni au votat ieri, cu larga majoritate, controversata reglementare privind tarifele de roaming, intr-o forma mai putin ambitioasa decat isi dorea Comisia Europeana.
"Ultima data spuneam ca vad deficitul de cont curent corectandu-se la 7,5% din PIB in 2009, poate chiar 7% din PIB sau sub acest nivel, intr-o estimare mai ambitioasa.
Am fost instiintati de posibilitatea unor ajustari fiscale propuse de autoritati, nu a existat inca o analiza in amanunt a acestor propuneri. Ceea ce va pot spune eu, preliminar, ca o parere personala, este ca trebuie sa privim intr-un cadru mult mai larg aceste propuneri.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata :
google-analytics.com